Welkom bij Camping Siësta!

Wat te doen

Wat te doen
Activiteiten

Blijf altijd op de hoogte van de leukste activiteiten bij Camping Siësta! Check regelmatig onze app, website en informatieborden.

Actief in de Kempen

Of je nu graag wandelt, fietst, of mountainbiket, Camping Siësta is dé plek voor de sportieve vakantieganger. Wij zijn ideaal gelegen midden in de Belgische Kempen, waardoor je direct toegang hebt tot diverse routes. Start je avontuur vandaag nog

Fietsroutes

Trakteer jezelf op een fietsavontuur in de Belgische Kempen. Camping Siësta biedt directe toegang tot verschillende fietsroutes, geschikt voor zowel recreatieve fietsers als ervaren wielrenners.

Mountainbike routes

Voor de avontuurlijke reiziger biedt Camping Siësta ook directe toegang tot verschillende mountainbike routes. Neem je MTB mee en verken de uitdagende paden van de Kempen.

Wandelroutes

Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Kempen te voet. Camping Siësta ligt direct aan diverse wandelroutes, waardoor je meteen vanuit je tent of chalet de natuur in kunt duiken.

BELEEF DE KEMPEN

Op Camping Siesta is Tapasbar La Cantina gelegen. Hier kun je op het terras genieten van een lekker drankje en heerlijke Tapas. Onze Costillas (ribbetjes) zijn zeker een aanrader. Tijdens het seizoen organiseren wij leuke activiteiten. Zo zijn er verschillende QR Tochten in onze bosrijke omgeving. Ook organiseren wij voor de kinderen ArcheryTag en NerfTag (ook leuk voor de volwassenen). Ook “The Hunting“ is een aanrader voor jong en oud. Daarnaast zijn er mooie Geo Caching routes en organiseren wij een Safari met onze eigen Siesta Ranger om zo op een leuke manier de mooie omgeving te ervaren. Wilt u optimaal genieten van de rust? Bestel dan een luxe ontbijtmand die wij de volgende ochtend persoonlijk bij uw accommodatie komen afgeven. Wilt u de omgeving verkennen? Dan is subtropisch zwembad Het Netepark zeker een aanrader.