Te koop

Investeren met rendement
Prijs: €56.000 met 5% rendement

Op ons park bieden wij verschillende mogelijkheden om te komen genieten op ons park. Zo kunt u zelf een eigen chalet kopen en deze op een mooi plekje op ons park neerzetten. Hierbij investeert u direct in de aanschafprijs van het chalet voor uw eigen vakantie. Op zoek naar een extra inkomen? Uw chalet verhuren kan je een aardig centje opleveren. Over de jaren heen blijft uw chalet redelijk waardevast. Ben je het ooit beu, kan je het voor een mooi bedrag weer verkopen. Wij hebben voor de verhuur een speciaal model geselecteerd. Dit model is uitstekend ingericht voor de verhuur en heeft een mooie prijs/kwaliteitsverhouding.

Als u uw chalet wilt verhuren, kunt u natuurlijk ook zelf gebruik blijven maken van uw chalet. U kunt 25 dagen per jaar overnachten in uw eigen chalet. De andere dagen zullen wij uw chalet verhuren. Wij regelen vervolgens bijna alles voor u (verhuren, beheer van de sleutels, ontvangst van de gasten, schoonmaken etc.) , waarbij u een gegarandeerd rendement maakt op uw investering van 5%.

Droomt u van uw eigen stekje dat u kunt omtoveren tot het perfecte vakantieverblijf waar je telkens weer terecht kan? Neem dan contact met mij op en misschien vinden we wel de perfecte match voor u. Fijne vakantie!

Perceel:       55
Vraagprijs:  €54.300

Nieuw Tiny House welke volledig is ingericht. Het Tiny House heeft op de beneden verdieping een ruime living en een open- volledig ingerichte keuken. Er is een aparte sanitairruimte aanwezig met WC en Douche. Verwarming is door middel van infraroodpanelen.  Er zijn 2 bovenverdiepingen met elk ruimte voor 2 matrassen. Het Tiny House zal volledig worden geinstalleerd op de nutsvoorzieningen op Camping Siesta. Ook is er bekabeld Internet en digitale TV aanwezig. Het perceel is ruim van opzet en biedt ruimte om je eigen auto bij het Tiny House te parkeren.

Perceel:       66
Vraagprijs:  €19.000

Goed onderhouden stacaravan op een mooi perceel. De stacaravan is inclusief voortent en heeft een eigen parkeerplaats. De ruime living heeft een open keuken. Er is een masterbedroom met een 2 persoonsbed en een kleinere slaapkamer met een 1 persoonsbed. Ook is er een aparte sanitair met WC en douche.Het betreft een instapklare stacaravan.De jaarplaats is tot juni 2024 betaald.

Perceel:       58
Vraagprijs:  €14.500 VERKOCHT

Zeer goed en ruime stacaravan op een mooi perceel. De stacaravan is volledig ingericht,en heeft een eigen parkeerplaats. Daarnaast is er een net tuinhuisje en een partytent. De ruime living heeft een open keuken. Er is een masterbedroom met een 2 persoonsbed en een kleinere slaapkamer met twee 1 persoonsbedden. Ook is er een aparte sanitair met WC en douche.Het betreft een instapklare stacaravan.

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Op dit moment zijn alle jaarplaatsen bezet en werken wij met een wachtlijst. Uiteraard bent u altijd welkom voor een bezichtiging om ons park te komen bekijken.

Tiny Houses

Op Camping Siesta kunt u Tiny Houses plaatsen en kopen via www.tinyhousesbelgium.be. Momenteel hebben wij 2 percelen vrij die bestemd zijn voor een Tiny House. Kies uw eigen Tiny House, kies uw plaats en wij regelen de rest. Er is een showmodel aanwezig op Camping Siesta en er staan vanaf 1 mei 2023 2 Tiny Houses waarin u kunt proefslapen.