Te koop

Perceel:       12a
Vraagprijs:  €45.000   VERKOCHT

Moderne 3-slaapkamer stacaravan van het type Atlas Concept 2. Deze 39ft stacaravan staat op een zeer ruim- en zeer goed onderhouden  perceel. De stacaravan is zeer recent en modern ingericht. De stacaravan heeft 2 zeer ruime slaapkamers en een extra kamer die momenteel als berging wordt gebruikt. Het moderne sanitair wat bestaat uit een WC, douche, ligbad en wasbak. De open keuken is van alle gemakken voorzien en is ruim opgezet. In de ruime living heb je door het hoge plafond en de speelse indeling een zeer ruimtelijk gevoel. In de stacaravan is een pelletkachel aanwezig. De stacaravan is volledig gemeubileerd en instapklaar. Ook de tuin is netjes onderhouden. Er is een tuinhuisje bij en een plekje om je eigen auto aan de stacaravan te parkeren.

Beschikbare vrije jaarplaatsen

Op dit moment zijn alle jaarplaatsen bezet en werken wij met een wachtlijst. Uiteraard bent u altijd welkom voor een bezichtiging om ons park te komen bekijken.

Tiny Houses

Op Camping Siesta kunt u Tiny Houses plaatsen en kopen via www.tinyhousesbelgium.be. Momenteel hebben wij 2 percelen vrij die bestemd zijn voor een Tiny House. Kies uw eigen Tiny House, kies uw plaats en wij regelen de rest. Er is een showmodel aanwezig op Camping Siesta en er staan vanaf 1 mei 2023 2 Tiny Houses waarin u kunt proefslapen.