Welkom bij Camping Siësta!

Te Koop

STACARAVAN OP PERCEEL 14
PRIJS: €20.950

Erg mooi stacaravan Willerby met een nieuwe 4 seizoenenvoortent op een ruim perceel. In de stacaravan staat een nieuwe pelletkachel die voor gezellige warmte zorgt. De ruime woonkamer heeft een open keuken voorzien van alle gemakken. Naast een ruim sanitair met WC en douche is er een master bedroom. De 2e slaapkamer wordt momenteel als opslag gebruikt. De stacaravan is instapklaar.

STACARAVAN OP PERCEEL 88
PRIJS: €37.500

Stacaravan Willerby BK Sheraton. Een zeer recente stacaravan op een ruim perceel voorzien van alle luxe. Recent is er een nieuwe wintervaste voortent geplaatst en is de verwarmingsketel vernieuwd. De ruime woonkamer heeft een open zicht op de volledig ingerichte keuken. Naast een mooi sanitair zijn er 2 slaapkamers aanwezig. De stacaravan is instapklaar.

STACARAVAN OP PERCEEL 26
PRIJS: €22.500

Stacaravan van het type Image Super. Een super luxe stacaravan voorzien van alle gemakken. De stacaravan heeft een moderne keuken met aansluitend een eetgedeelte. De ruime woonkamer heeft een mooi uitzicht. De stacaravan wordt verwarmd door middel van een recent geplaatste palletkachel. Er is een kleine slaapkamer met een 1 persoonsbed en de masterbedkamer heeft een 2 persoonsbed. Er is een moderne badkamer met ligbad en een apart toilet. Het betreft hier een zeer ruim perceel met tuinhuis en parkeergelegenheid voor de eigen auto. De stacaravan is instapklaar.

INVESTEREN MET RENDEMENT
PRIJS: €56.000 MET 5% RENDEMENT

Op ons park bieden wij verschillende mogelijkheden om te komen genieten op ons park. Zo kunt u zelf een eigen chalet kopen en deze op een mooi plekje op ons park neerzetten. Hierbij investeert u direct in de aanschafprijs van het chalet voor uw eigen vakantie. Op zoek naar een extra inkomen? Uw chalet verhuren kan je een aardig centje opleveren. Over de jaren heen blijft uw chalet redelijk waardevast. Ben je het ooit beu, kan je het voor een mooi bedrag weer verkopen. Wij hebben voor de verhuur een speciaal model geselecteerd. Dit model is uitstekend ingericht voor de verhuur en heeft een mooie prijs/kwaliteitsverhouding.

Als u uw chalet wilt verhuren, kunt u natuurlijk ook zelf gebruik blijven maken van uw chalet. U kunt 25 dagen per jaar overnachten in uw eigen chalet. De andere dagen zullen wij uw chalet verhuren. Wij regelen vervolgens bijna alles voor u (verhuren, beheer van de sleutels, ontvangst van de gasten, schoonmaken etc.) , waarbij u een gegarandeerd rendement maakt op uw investering van 5%.

Droomt u van uw eigen stekje dat u kunt omtoveren tot het perfecte vakantieverblijf waar je telkens weer terecht kan? Neem dan contact met mij op en misschien vinden we wel de perfecte match voor u. Fijne vakantie!

PERCEEL:       55
VRAAGPRIJS:  €54.300

Nieuw Tiny House welke volledig is ingericht. Het Tiny House heeft op de beneden verdieping een ruime living en een open- volledig ingerichte keuken. Er is een aparte sanitairruimte aanwezig met WC en Douche. Verwarming is door middel van infraroodpanelen.  Er zijn 2 bovenverdiepingen met elk ruimte voor 2 matrassen. Het Tiny House zal volledig worden geinstalleerd op de nutsvoorzieningen op Camping Siësta. Ook is er bekabeld Internet en digitale TV aanwezig. Het perceel is ruim van opzet en biedt ruimte om je eigen auto bij het Tiny House te parkeren.

BESCHIKBARE VRIJE JAARPLAATSEN

Op dit moment zijn alle jaarplaatsen bezet en werken wij met een wachtlijst. Uiteraard bent u altijd welkom voor een bezichtiging om ons park te komen bekijken.