Met ons team zijn wij dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat iedereen een super leuke vakantie heeft. Mark en Mariska zijn samen eigenaar van Camping Siesta. Mark houd zich vooral bezig met de commerciele kant van de camping en is veel buiten te vinden in het onderhoud van de camping. Mariska richt zich op de administratieve kant van de camping. 

Op de receptie zul je Kimberly aantreffen. Zij zorgt ervoor dat iedereen zich gelijk thuisvoelt op onze camping. Ook zul je Kimberly tegenkomen in de ondersteuning van de schoonmaak en bij de horeca. Onze horecatoppers in La Cantina zijn Anja en Daria. Zij ontvangen iedereen met een grote glimlach en zorgen ervoor dat je niks te kort komt op ons terras.

Zijn er kleine gebreken of is er een technische storing? Geen probleem: Tommy staat paraat om dit snel en adequaat op te lossen. Is de zomerbar open? Dan maakt Tommy graag de lekkerste cocktails klaar. Natuurlijk mag Irene niet ontbreken. Al onze chalets proper, het sanitair netjes bijhouden….Irene doet dit met veel plezier, zodat alles er weer netjes uitziet.

Camping Siesta is slechts zo goed als de mensen die er werken!

CONTACT

  Camping Siesta
  4.1
  Based on 230 reviews
  powered by Google
  Pascale BrunnerPascale Brunner
  09:07 15 Oct 23
  Ondanks dat we laat aankwamen, werden we hartelijk verwelkomd. Omdat het laagseizoen was, konden we een plekje uitkiezen in een meer afgelegen deel van het bos. We werden begroet door wilde konijnen en eekhoorns, het was gewoon fantastisch. De sanitaire voorzieningen waren schoon. Wij hebben erg genoten van het verblijf.
  Daniel LampkowskiDaniel Lampkowski
  17:36 12 Oct 23
  nancy fransnancy frans
  05:20 03 Oct 23
  tomasz b.tomasz b.
  05:57 27 Sep 23
  Bart SchaukensBart Schaukens
  06:44 24 Aug 23
  Heel mooie locatie voor te wandelen of fietsen. Maar ook om tot rust te komen. Als de camping vol zit is het sanitair mischien iets te klein maar voor de rest een zeer nette camping.
  Lisa BrandesLisa Brandes
  17:07 15 Aug 23
  Leuke kleine camping met klein restaurant. Sanitair was schoon, plaatsen waren groot. Leuke speeltuin voor kinderen. Echter veel geluidsoverlast van honden in de buurt en de papegaai van de achterbuurman
  Evy HoebrechtsEvy Hoebrechts
  10:39 25 Jun 23
  Hele mooie camping voor wie echt van de natuur houdt! Sanitair is recent vernieuwd en proper. Ook altijd warm water en veel druk op het water. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ons zoontje vond de wilde konijntjes 'die kwamen piepen' geweldig. Het luxe ontbijt wat 's morgens tot aan de caravan geleverd werd was heel gemakkelijk, we moesten zelf niet op pad voor een lekker ontbijt. Het enige negatieve wat we ervaren hebben is het egoïsme van de mens en het gebrek aan respect voor andermans zaken. Douches werden vuil achtergelaten. Nochtans een kleine moeite, we zouden dit in ons eigen huis ook niet doen. Prijzen vallen ook heel goed mee.
  Maarten van ZuilichemMaarten van Zuilichem
  06:31 14 Jun 23
  Pareltje in de bossen! Vanaf de ruime veranda van de safaritent zagen we regelmatig konijntjes, zanglijsters en roodborstjes voorbij komen. De speelweide heeft een mooie zomerbar, fijne zwemvijver en in de kinderboerderij waren kleine zwijntjes en geitjes. Je loopt/fietst zo het bos in. We hebben erg genoten!
  Thomas BoedingThomas Boeding
  20:25 06 May 23
  De camping heeft nieuwe eigenaren en je ziet dat zij stapsgewijs dingen veranderen. De camping ziet er verzorgd uit, service is top. De stacaravan die wij hadden gehuurd was op het eerste oog schoon, we merkten wel dat er voorheen in gerookt was. Muren en kastjes plakten. Hadden we hier echt last van? Nee, niet perse. Prijs kwaliteit verhouding was goed en we zijn erg benieuwd hoe het er over een paar jaar uitziet.
  js_loader
  Bekijk onze app en ontdek wat er te doen is tijdens uw verblijf!
  Na het downloaden van de app op uw telefoon kiest u voor Camping Siesta. In onze app kun je alle informatie vinden over Camping Siesta, welke activiteiten wij allemaal organiseren en wat er in de buurt te doen is. Ook vindt u hier de openingstijden van de receptie. Telefonisch zijn wij in het hoogseizoen (1 maart  tot 1 oktober) tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 20:00 uur bereikbaar en in het weekend van 10:00 uur tot 18:00 uur. In het laagseizoen zijn wij tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur.

  Camping Siesta is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Antwerpen stopt bus 416 op nog geen 5 minuten lopen van Camping Siesta. Ook is treinstation NoorderKempen in de buurt.