ACSI Awards 2024!

Wij zijn genomineerd voor de ACSI Awards 2024. Heb jij genoten van een heerlijke kampeervakantie op onze camping of vind jij dat onze camping een ACSI Award verdient? Door op ons te stemmen, zorg je ervoor dat we de prijs ook echt winnen. Je kunt stemmen van 15 september 2023 tot en met 15 januari 2024.

Je kunt op ons stemmen in de volgende categorieën:

  • Leukste camping voor kinderen
  • Meest hondvriendelijke camping
  • Mooiste campingzwembad
  • Camping met de mooiste ligging
  • Beste fietscamping
  • Beste wandelcamping
  • Beste campingrestaurant
  • Beste camperplaatsen
  • Camping met het beste sanitair

Je kunt voor onze camping maximaal drie categorieën kiezen, dus kies de categorie(ën) waarvan jij vindt dat wij in uitblinken. Zelf denken wij dat we kans maken om te winnen in categorie beste fietscamping. Jij ook? Stem dan op ons.