Vacansoleil neemt camping Siësta vanaf 2023 mee in aanbod

Camping Siësta op de Bersegembaan in Wechelderzande (Lille) is vanaf 2023 ook te boeken via Vacansoleil, de bekende aanbieder van campingvakanties. Het is nog maar de tweede camping in de provincie Antwerpen die een vermelding krijgt bij Vacansoleil.

Het huidige kampeerseizoen draait intussen op volle toeren. Toerisme Vlaanderen beloonde camping Siësta in Wechelderzande in maart nog met twee sterren, maar de uitbaters willen dit jaar nog een derde ster binnenhalen.

“Begin maart hebben we op onze camping het nieuwe toeristische veld heropend. Dit nieuwe terrein is uitgerust van een modern sanitair blok, tapasbar La Cantina en een leuke speeltuin”, legt Mark van Ringelenstijn uit. “Er staan hier ook vier luxe safaritenten en we hebben ook vier toeristische plaatsen ingericht met elk een eigen privé-sanitair. Het terrein is voorzien van veertien kampeerautoplaatsen en veertien kampeerplaatsen. “