Camping Siesta ontvangt 2 sterren

Tijdens de heropening van ons toeristisch veld heeft Camping Siesta van Toerisme Vlaanderen direct 2 sterren ontvangen. Een super mooie waardering voor al het harde werk van afgelopen winter.

Wij hebben ons toeristisch veld namelijk volledig veranderd en vernieuwd. Alle jaarplaatsen zijn verdwenen en er zijn alleen maar plaatsen voor toeristisch verblijf: gasten die hier kort- of wat langer een vakantie willen komen vieren.

Zo zijn er 14 kampeerautoplaatsen ingericht, hebben wij 10 plaatsen voor de caravans en tenten, 4 speciale kampeerplaatsen met elk een prive sanitair, 4 luxe safaritenten met elk een eigen WC en een eigen douche. Ook staan er 2 chalets voor een heerlijke vakantie!

Wij zijn enorm trots op deze mijlpaal, maar dit is zeker niet ons einddoel. Natuurlijk gaan wij enorm hard ons best doen om de 3e ster te gaan halen.