Indeling Toeristisch veld

Op basis van het planontwerp gemaakt door K3H Architecten heeft een tuinarchitect het definitieve ontwerp gemaakt voor ons toeristisch veld. Inmiddels is het veld leeg en zijn de eerste werkzaamheden aan de nutsvoorzieningen gestart. Vanaf 14 december zal de aannemer een start maken met de aanleg van de nieuwe weg.

Wat gaat er allemaal veranderen?

De ingang van de camping wordt verplaatst naar de voorkant. Op deze manier kan iedereen veel makkelijk naar binnen- en naar buiten rijden, zonder een lastige bocht te moeten draaien. Vlak bij de ingang komt er een servicestation voor de mobilehomes. Bij dit station kun je je vuil water lozen, komt er een stortplaats voor het chemisch toilet, kun je drinkwater tappen en is er een stroomaansluiting. Ook komt hier ons containerpark voor het afval.

In totaal komen er 14 kampeerautoplaatsen. Elke plek is verhard en heeft een eigen stroomaansluiting. De percelen zijn ruim ingedeeld zodat je naast je mobilehome voldoende ruimte hebt om heerlijk buiten te kunnen zitten.

Kom je met een caravan of met een tent? Wij bieden 10 ruime plaatsen met elk een eigen stroomaansluiting en gratis WiFi. Ook zijn er 4 plaatsen met een privé sanitair. Uiteraard kan iedereen gratis gebruik maken van ons vernieuwd- en verwarmd sanitairblok. Heerlijk onder de douche met muziek op de achtergrond! Op dit veld komen ook 4 nieuwe safaritenten te staan. Deze zullen begin februari worden geplaatst. Elke safaritent heeft zijn eigen WC en zijn eigen douche. Ultiem luxe kamperen.

Wil je nog meer luxe? Er staan 2 volledig ingerichte chalets klaar voor een heerlijke vakantie. Voor het ultieme vakantiegevoel komt er ook een boomhut op het toeristisch veld. Blijf ons hierin volgen om te zien hoe deze eruit komt te zien.