ANWB waardering

Trots! Nog maar een jaar zijn wij ANWB camping is op 8 december hebben wij een waardering ontvangen van 2,5 ster van de maximaal 5 sterren.

Deze sterren zijn gegeven naar een inspectie op onze camping waarbij er onder andere is gekeken naar het terrein en het sanitair. Dit is voor ons een mooie mijlpaal en een bevestiging dat onze aanpassingen worden gezien! Deze winter staat bij ons in het teken van de aanpassing van ons toeristisch veld, waarbij wij ernaar streven om 1 maart 2022 open te kunnen gaan.

Op dit veld komt er een apart gebied voor de mobile-homes met een super modern servicestation. Ook komen er 4 luxe kampeerplaatsen met elk hun eigen privé sanitair. Daarnaast worden er 4 nieuwe safaritenten geplaatst die elk hun eigen sanitair hebben. Op het gehele veld is er goed- en gratis WiFi beschikbaar.

Al met al behoorlijk wat werk, wat best spannend is om alles voor 1 maart 2022 klaar te hebben. Wij kijken dan ook enorm uit naar het komend kampeerseizoen en wij zijn dan heel erg benieuwd naar uw ervaringen. Uiteraard gaan wij voor niks minder dan 4 sterren! Uw mening hierin wordt enorm gewaardeerd.