Fietsvakantie in de Kempen

Samen met Fiets-fun organiseert Camping Siesta de eerste fietsvakantie in de Belgische Kempen!

Groen en vol verrassingen. Muisstil én knotsgek. Dat zijn de Kempen. Telefoon en Twitter uit, out-of-office ingesteld? De Kempense natuur betekent avontuur en ontdekkingen. Lekker vuil worden en vol nieuwe indrukken thuiskomen. Al ooit gefietst in een decor van heide, bossen en kanalen? Langs fraaie trajecten die bovendien veilig, vlak, windluw én prima bewegwijzerd zijn? De Kempen vormen een perfecte plek voor een heerlijk dagje fietsen.

Al even leuk zijn de haltes onderweg. Zoals een kruispunt van kanalen, een imposante uitkijktoren of een fris streekbiertje op het zonovergoten terras van een fietsvriendelijk café. Een ochtendwandeling terwijl mama uitslaapt. De klok rond bivakkeren in het bos. Of met je vrienden sterren tellen bij het kampvuur. Dat doe je nergens beter dan in de Kempen. Kom herinneringen maken!

De prijs is vanaf €147 per persoon. Meer informatie over deze vakantie kunt u lezen op
https://www.fiets-fun.nl/fietsen-en-kamperen/belgie/

Voor 2022 hebben wij 3 mooie tenten klaar staan voor uw fietsvakantie. Wees er snel bij en boek uw fietsvakantie via www.fiets-fun.nl.