Werkzaamheden in de winter

Inmiddels zijn de eerste stappen gezet in de vernieuwing van ons toeristisch veld. Zo zijn er 5 stacaravans verhuisd naar ons terrein voor de jaarplaatsen en zijn bijna alle stacaravans inmiddels aangesloten en is iedereen druk bezig om zijn nieuwe plekje op te knappen. Dit ziet er al super mooi uit.

Op het toeristisch veld zijn inmiddels al de 2 nieuwe prive sanitairunits geplaatst. Hierdoor bieden wij 4 luxe kampeerplaatsen aan, waarbij de kampeergasten een eigen sanitairunit (WC en douche) hebben. De huidige 2 safaritenten zijn bijna gedemonteerd. Deze safaritenten zijn verkocht aan een camping in Frankrijk waar ze een 2e leven krijgen. In februari plaatsen wij 4 nieuwe safaritenten met elk hun eigen WC en douche in de safaritent.

De planning is dat half december de aannemer gaat starten met het egaliseren van het terrein en het aanleggen van de nieuwe weg. Ook zal er een nieuwe slagboom worden geplaatst.

Speciaal voor de mobilehomes gaan wij naar een geautomatiseerde incheck. Dit betekent dat mensen via onze website een plekje kunnen boeken op onze camping. Ze krijgen van ons een bevestigings e-mail met een unieke code waarmee de nieuwe slagboom kan worden bedient. Zo kunnen onze kampeergasten met een mobilehome in- en uitchecken wanneer ze willen en zijn ze niet afhankelijk van de openingstijden van de receptie.