Vernieuwing toeristisch veld

Vanaf 1 oktober starten de werkzaamheden op ons toeristisch veld. Doelstelling is om alle werkzaamheden op 1 maart 2022 gereed te hebben, zodat we een mooie start van het nieuwe kampeerseizoen kunnen maken.

Het gehele terrein zal opnieuw worden geëgaliseerd, er zal een nieuwe weg worden aangelegd en alle nutsvoorzieningen worden opnieuw aangelegd. Ook zal de ingang van de camping worden verplaatst. Verder komen er verharde plaatsen voor mobile-homes inclusief een servicestation voor de mobile-homes. Er zullen in totaal 4 nieuwe safaritenten worden geplaatst, elk met zijn eigen sanitair. Ook zullen er kampeerplaatsen worden ingericht die zijn voorzien van een privé sanitair.

Komende winter zal het dus even druk worden. Uiteraard bent u in de tussentijd altijd welkom om te komen kijken naar alle vernieuwingen.