Caravanpark Siesta krijgt een nieuwe naam

3 jaar geleden hebben Mark en Mariska van Ringelenstijn Caravanpark Siesta overgenomen. In die tijd is er veel veranderd op het park. Waar er bij de overname nog veel lege plaatsen waren is er nu een wachtlijst. Inmiddels is het gehele park voorzien van WiFi en hebben veel mensen bekabeld Internet in de stacaravan. De verlichting is volledig vervangen voor Led verlichting en de stroomvoorziening is van 10Ampere naar 16 Ampere gegaan. Daarnaast zijn er 8 chalets en 2 safaritenten geplaatst voor de verhuur aan de toeristische gasten. Een naamsverandering is een logische volgende stap om onze verdere kwaliteitsimpulsen te onderstrepen. Vol trots kunnen wij onze nieuwe naam aankondigen: Camping Siesta

Camping

De naam “camping” is een beschermde naam vanuit Toerisme Vlaanderen. Deze naam mag je alleen voeren als je aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Hierbij moet je onder andere denken aan de sanitaire voorzieningen, de receptie en het algemeen onderhoud van het park. 

Ambitie

De verandering van onze naam is slechts een eerste stap om onze ambitie waar te maken. In 2022 gaan wij natuurlijk voor minimaal 3 sterren voor onze camping en zullen wij goede camperplaatsen gaan inrichten en enkele kampeerplaatsen voorzien van een privé sanitair. Onze camping moet kwaliteit bieden waar een ieder optimaal kan genieten van ons park en onze omgeving, waarbij wij het streven hebben om de mooiste camping van de Kempen te gaan worden.

Toeristische gasten

Toeristische gasten weten ons steeds beter te vinden. Ons aanbod bestaat uit luxe chalets die van alle gemakken zijn voorzien, volledig ingerichte safaritenten en een mooi kampeerveld. Ook kunnen onze gasten genieten van een hapje en een drankje bij Tapasbar La Cantina.

Jaarplaatsen

Voor onze gasten met een jaarplaats onderstreept de naamsverandering in camping Siesta onze ambitie om ons nog meer te richten op de recreatie.  Onze jaarplaatsen worden meer en meer verhuurd aan gasten die hun stacaravan zien als vakantieplekje om te genieten van de rust en de ruimte die wij bieden.