Megaspeelstad en Caravanpark Siesta bundelen krachten

Caravanpark Siesta en Megaspeelstad gaan een samenwerking aan. Beide bedrijven zijn gelegen in Wechelderzande. Caravanpark Siesta is een camping waar je onbezorgd kunt genieten met een eigen caravan of een luxe chalet kunt huren. Bij Megaspeelstad is een unieke binnenspeeltuin, uitgegroeid tot heus kinderpretpark.

“Caravanpark Siesta richt zich steeds meer op de toeristische markt” aldus Mark van Ringelenstijn van Caravanpark Siesta. Met name de gezinnen weten onze camping steeds beter te vinden. Dan is het natuurlijk erg leuk om vanaf  de camping met de kids naar een enorme grote speeltuin te gaan, waar je niet alleen binnen kunt spelen, maar waar ook een grote buitenspeeltuin is.

“Wij merken dat gezinnen steeds langer bij ons aanwezig blijven en een dagje uit afsluiten met een frietje op ons terras” aldus Tinne Verdonck van Megaspeelstad. Dan is het natuurlijk erg fijn als je daarna niet meer naar huis hoeft te rijden, maar heerlijk kunt relaxen op Caravanpark Siesta. Zo maak je van een uitje met de kinderen een gezellig weekendje weg met het gezin.

Gasten van Caravanpark Siesta kunnen nu bij het reserveren van een accommodatie op het park gelijk een ticket reserveren. Zo ben je op voorhand zeker van een mooi plek op Caravanpark Siesta en weet je zeker dat je ook bij Megaspeelstad terecht kunt.

Daarnaast bieden beide bedrijven als introductie een leuk weekend arrangement aan. Bij dit arrangement krijg je 10% korting op de totaalprijs (accommodatie + toegang tot Megaspeelstad) en mogen de kinderen bij Megaspeelstad een gratis ijsje uitzoeken.

Wij doen ons best om van jullie bezoek een onvergetelijk bezoek te maken aan Wechelderzande.