Corona update

Vanaf dinsdagochtend 3 november tot minstens zondag 13 december zal Caravanpark Siesta sluiten voor onze toeristische gasten, onze verhuurchalets en de safaritenten. Ook zal het gemeenschappelijk sanitair sluiten en de receptie zal alleen op afspraak open zijn. Maar er wordt een uitzondering gemaakt voor onze gasten die een eigen stacaravan hebben op een jaarplaats.

Voor onze buitenlandse gasten met een jaarplaats dient u een formulier in te vullen van zodra u langer dan 48 uur wenst te verblijven in Belgie. Dit formulier dient minstens 48 uur voor aankomst ingevuld te worden,

Daarnaast gelden op ons terrein de algemene Coronamaatregelen. Hier zullen wij ook streng op handhaven. Graag willen wij met een persoonlijke noot afsluiten: zorg goed voor jezelf, let een beetje op je naasten en volg de Coronamaatregelen op. Alleen op deze manier kunnen we er met zijn allen weer een geweldig kampeerseizoen 2021 van maken.