Fietsvakantie in de Belgische Kempen

Boek uw fietsvakantie 2021 in de Belgische Kempen nu via www.fiets-fun.nl met overnachtingen op 3 mooie campings in de Kempen!

De groene Kempen lijken wel gemaakt om te fietsen: relatief vlakke paden, adembenemende landschappen en schattige beestjes die je onderweg nieuwsgierig zullen komen begroeten. Het uitgebreide netwerk van ruim 2000 km aan fietspaden brengt je door heel het gebied. Dus stap op je stalen ros en verken het natuurschoon van de Kempen.

  • Overnachtingen op 3 campings in reeds opgezette tenten.
  • Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 21, 25 en 29 kilometer.
  • Afstand vanaf Utrecht circa 130 km

Groen en vol verrassingen. Muisstil én knotsgek. Dat zijn de Kempen. Telefoon en Twitter uit, out-of-office ingesteld? De Kempense natuur betekent avontuur en ontdekkingen. Lekker vuil worden en vol nieuwe indrukken thuiskomen. Al ooit gefietst in een decor van heide, bossen en kanalen? Langs fraaie trajecten die bovendien veilig, vlak, windluw én prima bewegwijzerd zijn? De Kempen vormen een perfecte plek voor een heerlijk dagje fietsen.

Al even leuk zijn de haltes onderweg. Zoals een kruispunt van kanalen, een imposante uitkijktoren of een fris streekbiertje op het zonovergoten terras van een fietsvriendelijk café. Een ochtendwandeling terwijl mama uitslaapt. De klok rond bivakkeren in het bos. Of met je vrienden sterren tellen bij het kampvuur. Dat doe je nergens beter dan in de Kempen. Kom herinneringen maken!