Corona COVID-19 update

En zo begint de tweede golf, veel te vroeg, veel te hard…

Sinds gisteren tellen er verstrengde maatregelen in het hele land maar vooral in de Provincie Antwerpen: avondklok, mondmaskerplicht (tot in de bossen toe?), … De Nederlanders kleuren ons oranje in, voor één keer is geen positieve kleur aan de noordelijke kant van de grens. Onze eigen gouverneur raad af om naar de provincie af te zakken…

Moedeloos is het woord dat te binnen schiet.Wat moet je daar dan mee? Als inwoner maar ook als bedrijf, als logiesverstrekker, als horecant? Doorgaan, de rug rechten, de blik vooruit en vooral gezond boerenverstand gebruiken.

Hoe vullen we dat in op Caravanpark Siesta?

  • eerst en vooral blijven we geopend, zowel vaste plaatsen, toeristische plaatsen en café
  • we passen alle regels toe en vullen ze creatief in: niet om te omzeilen, wel om haalbaar en efficiënt te zijn
  • we verscherpen onze veiligheidsvoorschriften en passen ze nog strikter toe waar het kan
  • we houden nog meer ruimte over dan al het geval was: een bedrukkend gevoel mag niemand overvallen

Ben je welkom? Uiteraard! Lokken we je naar de provincie met valse beloftes? Absoluut niet. Is er risico? Ja, dat is er overal. Maar kan het veilig en toch plezant? Daar doet iedereen zijn best voor hier in de Kempen. Weeg je eigen behoeftes en risico’s af, gebruik je boerenverstand en weet dat we er zijn als je wil, kan en mag.