Tapasbar La Cantina sponsport KFC Wechelderzande

Tapasbar La Cantina, onderdeel van Caravanpark Siesta is de nieuwe bordsponsor van de lokale voetbalvereniging van Wechelderzande.

“Wij vinden sporten voor de jeugd belangrijk” Dat is een goede reden om KFC Wechelderzande als voetbalvereniging te ondersteunen. Ook proberen wij betrokken te zijn bij het lokale verenigingsleven. Naast de sponsoring van de Harmonie van Wechelderzande is de sponsoring van de voetbalclub van Wechelderzande een logische keuze.

KFC Wechelderzande is een kleine voetbalvereniging waar gezelligheid en saamhorigheid voorop staat. Dit sluit prima aan bij Tapasbar La Cantina. Ook hier proberen wij een gezellige sfeer te creëren waar je wat kunt komen drinken en waar we lekkere tapashapjes serveren. Ook organiseren wij maandelijks een leuke activiteit waar iedereen van harte welkom is.