Wat hebben we jullie gemist!

Dat is de boodschap die we vanaf vandaag brengen aan iedereen die naar Caravanpark Siesta komt! Vanaf 8 juni zijn wij weer volledig open voor al onze gasten! Ontdek onze safaritenten, onze mooie verhuurchalets of onze vrije plaatsen om hier met eigen gelegenheid te komen genieten! Voor onze buitenlandse gasten zijn de grenzen vanaf 15 juni weer open.

Want we hebben een bijzondere moeilijke periode achter de rug. Een periode van ziekte, het verlies van dierbaren, sociaal isolement, de banden tussen ieder van ons en zijn omgeving zijn een tijdlang doorgeknipt. Vandaag beginnen we met het omdraaien van die bladzijde.

Vandaag beginnen we met het schrijven van een nieuw verhaal. Eentje van hoop, van perspectief. Vandaag brengen we alles in stelling om mensen de voorbije maanden te doen vergeten en een nieuwe, blijvende herinnering te geven aan Vlaanderen.

Na weken ‘blijf in uw kot’ is het nu dus eindelijk tijd voor ‘kom uit uw kot’. Uiteraard met volksgezondheid en veiligheid voorop, en helemaal in lijn met de instructies van de Nationale Veiligheidsraad.

De zomer van 2020 zal anders zijn, maar zal evengoed een prachtzomer worden. We hebben jullie gemist. Welkom terug.