Update Corona COVID-19

OPGELET: volgens de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid dienen ook campings de deuren gesloten te houden. Tot minstens 7 juni zijn er dus geen boekingen mogelijk, bestaande boekingen worden gecanceled. 
Ook huurders van jaar- en seizoensplaatsen wordt de toegang ontzegd.

Naar mijn persoonlijke mening is het verstandig om mensen met een eigen stacaravan toe te laten op de camping: dit ontlast de drukte in de stad. Op een camping zijn de stacaravans tegenwoordig allemaal voorzien van eigen sanitair en heeft de campingsector al ruim 50 jaar ervaring als het aankomt op hygiëne. Op onze camping zijn de percelen voor onze jaargasten ruim opgezet, kunnen wij de 1,5 meter voldoende garanderen en hebben wij protocollen opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn eigen perceel blijft.

De recreatiebranche kan juist een bijdrage leveren in de bestrijding van het coronavirus en daarom is het noodzakelijk om onze jaargasten snel te laten terugkomen. Uiteraard volgen ook wij de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid, maar hoop ik dat mijn mening gehoor vind en er aanpassingen worden gemaakt.