Erkenning CharmeCamping

Vol trots kunnen wij mededelen dat Caravanpark Siesta de eerste erkenning in de wacht heeft gesleept. Vanaf heden mag Caravanpark Siesta zich officieel charmecamping noemen. Hierbij sluit Caravanpark Siesta zich aan bij een select groepje campings in België (5) en is Caravanpark Siesta de eerste camping in de Kempen die deze erkenning krijgt. Wat houdt een charmecamping precies in?

Geniet van een rustige, sfeervolle vakantie
Op een charme camping geniet u van een sfeervolle campingvakantie op een charmant kampeerterrein. De charme campings kenmerken zich door de ligging, uitstraling en gastvrijheid van de campinguitbater. Een charme camping biedt groene kampeerplaatsen en goed verzorgde verhuuraccommodaties als mobile homes, stacaravans of safaritenten. De charmante campings zijn prachtig gelegen in de bergenaan een meer of rivier, aan zee of in het groene binnenland.

Karaktervolle campings
Op Charmecamping.nl biedt Reiscompany alleen die campings die ook écht charme bieden en geen zwemparadijs of uitbundige animatie. Onze filosofie is dan ook dat een charme camping méér is dan een camping. Wij vinden het belangrijk dat een charme camping rust, ruimte en gastvrijheid in prachtige omgeving uitstraalt. Charmecampings heeft Caravanpark Siesta beoordeeld op de volgende punten:

# Mooie omgeving
Charme campings hebben een natuurlijke ligging, in het bos, aan zee of op het platteland, weg van het massatoerisme. Maar ook authentieke gebouwen en fraai uitzicht dragen wat ons betreft bij aan de beleving van een charme camping.

# Aandacht voor rust
De meeste gasten van charme campings zoeken rust, sfeer, ruimte en gastvrijheid. De campings beschikken daarom niet over grootschalige animatie, rumoerige speeltuinen en lawaaierige kantines. Charme campings zijn gemoedelijk en bieden ruimte en privacy.

# Kindvriendelijk
Ook kinderen voelen zich thuis op een charme camping. Daarom vind je veelal in het hoogseizoen (beperkte) voorzieningen en kinderactiviteiten, zoals klassieke animatie (bonte-avond, cup cakes bakken), een zandbak, schommel of soms een boomhut of trampoline. Als de kinderen lekker vrij kunnen spelen is dit absoluut een pré.

# Aantal plaatsen
Charme campings zijn niet per definitie kleine campings. Door de ruime opzet, privacy en gemoedelijke sfeer, een zwembad met een menselijke maat en kleine keuken, beleef je campings tot circa 200 plaatsen, die aan bovenstaande criteria voldoen, ook als sfeervol en gastvrij.

Over de ontwikkelingen op Caravanpark Siesta
2 jaar na de overname door Mark en Mariska van Ringelenstijn is er veel gebeurt op Caravanpark Siesta. In deze 2 jaar is er al veel gebeurt. Er is gratis WiFi aangelegd, de verlichting is vervangen door LED verlichting en het groenonderhoud is onder handen genomen. In oktober 2017 waren er 30 lege plaatsen (van de 180 plaatsen) voor stacaravans. Inmiddels is er een wachtlijst voor Caravanpark Siesta en zijn er veel mooie stacaravans bijgekomen. Ook is er inmiddels een Tapasbar La Cantina op het park aanwezig en is er een zeer actieve vereniging die jaarlijks veel leuke activiteiten organiseert.

Welkom bij Camping Siësta
Het gezellige Camping Siësta ligt met zijn 7 ha en 180 zeer ruime plaatsen verscholen in het groen midden in de bosrijke Antwerpse Kempen. Het charmante park ligt in de buurt van de gemeenten Lille en Malle. Ook Antwerpen en Turnhout zijn op korte afstand. U bent van harte welkom om te komen fietsen of wandelen. Wij bieden mooie, ruime plekjes aan die zijn voorzien van alle nodige voorzieningen zoals sanitair en een recreatieruimte. Alle plekken zijn minimaal 100 m² inclusief parkeerplaats, elektra, WiFi en wateraansluiting.

Alle faciliteiten aanwezig
Op het park Siësta kun je reken op alle denkbare faciliteiten, zoals een verwarmd sanitairblok met WC’s en gratis douches, wasmachine en droger en gratis WiFi. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen. In de leuke horecagelegenheid Tapasbar La Cantina kunt u voor een hapje en een drankje terecht. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de ontbijtservice (tegen betaling €22,50). Reken op een goed gevulde ontbijtmand voor 2 personen. Tenslotte is brood op de camping te bestellen.

Ontdek de Belgische Kempen & Antwerpen
Voor wie dichtbij Antwerpen wil vertoeven, dus ook ideaal voor campers, en toch in de natuur wil staan om even met de hond te wandelen, om lekker te fietsen, of op 15 min reisafstand van een mooi zwembad om even lekker af te koelen zit bij Caravanpark Siesta goed! 😎 U bent hier midden in de Belgische Kempen en toch dicht bij Antwerpen: zowel genieten van de natuur als ook de gezelligheid van de stad. De camping ligt ideaal voor een fijne vakantie. Antwerpen is een fantastische ervaring vol cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping. De Belgische Kempen, dat is een streek van en voor avonturiers. Onze natuur durft wel eens wispelturig te zijn, soms zelfs ronduit woest – de perfecte plek dus om een onvergetelijk avontuur te beleven. Daag jezelf uit en zoek je grenzen op in een krachtmeting met de natuur. Maar er is zoveel meer te zien en te doen onze receptie ligt vol met folders! Voor een dagje uit met het gezin is Bobbejaanland een aanrader. Dit park ligt slechts op 15 minuten rijden van ons park.