Afvalverwerking

Weer een mooie mijlpaal: het nieuwe containerpark is klaar voor de toekomst. De containers en de gasflessen staan onder een overkapping en ook voor uw groenafval moet je dus naar het nieuwe containerpark. Er is een aparte ruimte waar je groot groenafval (zoals takken) kwijt kunt. Deze takken zullen wij regelmatig hakselen. Door de haksel “terug te geven” aan het park ontstaat goede compost. Vanaf vandaag staat er een container bestemd voor klein groenafval (naalden, afgereden gras, bladeren en kleine takjes). Deze container zal periodiek worden geleegd. De huidige groenstort / composthoop op het midden van ons park zal worden opgeruimd. Wellicht zal dat in de komende weken wat overlast geven op ons park. Wij vertrouwen erop dat iedereen het afval op de juiste wijze blijft scheiden. Met behulp van cameratoezicht zullen wij, indien nodig, een ieder erop attenderen om op de juiste manier het afval te scheiden. Op deze manier dragen wij samen ons steentje bij aan een groene toekomst.