Siësta Groene Vingers

SAMEN

  • Samen zorgen we ervoor dat ons park binnen 5 jaar het mooiste park wordt van de Belgische Kempen!
  • Samen helpen we elkaar – in goede en in slechte tijden.
  • Samen staan we voor elkaar klaar en respecteren we elkaar.
  • Samen is samen! Vriendschappen voor het leven en gezelligheid zoals het hoort.
  • Samen genieten we van de positieve sfeer en de gezellige mensen.
  • Samen maken we ons park steeds mooier.

Tot 1 juni kunnen mensen zich aanmelden als jurylid voor SGV (Siesta Groene Vingers) Vanaf 1 juni tot en met eind juni is de wedstrijd SGV: wie heeft de meeste progressie geboekt en wie heeft ervoor gezorgd dat zijn tuin de Siesta sfeer ademt?

Uitreiking vind op 5 juli om 21.00 uur plaats bij de VZW (activiteiten) Kantine. De eerste prijs is de eeuwige roem (voor een jaar), de beker SGV kampioen en een waardebon van €100 bij Pelckmans.  Natuurlijk beoordeelt de jury niet alleen…elk jaar moet de jury de handjes laten wapperen en 1 tuin opknappen!! IEDEREEN IS AUTOMATISCH DEELNEMER (maar een bevestiging is welkom)