Broodautomaat

Vandaag is er bij de ingang van ons park een broodautomaat geplaatst. Vanaf morgen 30 april zal deze automaat dagelijks worden gevuld met vers brood. In de automaat zijn 4 verschillende soorten brood beschikbaar. Voor de luxe broodjes, de koffiekoeken, croissants en stokbroden blijven wij ook de broodjesservice aanbieden (wekelijks te bestellen bij de receptie en zondags tussen 9.00 uur en 10.00 uur op te halen bij de receptie).

Deze broodautomaat staat aan de Bersegembaan en is uiteraard ook beschikbaar voor mensen van buiten ons park. Wij vertrouwen erop dat dit wederom een leuke toevoeging is in de service die wij op ons park bieden. Suggesties en nieuwe ideetjes zijn van harte welkom om zo met zijn allen ervoor te zorgen dat Camping Siësta het mooiste park van de Kempen gaat worden!